per a modernitzar el principal accés al nucli urbà

La Conselleria d’Infraestructures anuncia que repararà l’entrada a Morella des de Santa Llúcia

29/09/2023 - 

CASTELLÓ. La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, va anunciar en compareixença a les Corts que la conselleria dotarà de partida pressupostària a l’adequació de l’entrada a Morella des de Santa Llúcia i fins a Sant Miquel. 

Es tracta d’una inversió molt necessària per a modernitzar el principal accés al nucli urbà. Per aquest punt, d’uns 350 metres, ixen i entren gran part de les morellanes, morellans i visitants a la ciutat. A més, la zona d’autocaravanes també està situada prop d’aquest, de manera que els usuaris d’aquesta zona accedeixen a Morella regularment a peu per una carretera sense voreres ni seguretat.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha volgut “agrair a la consellera l’anunci i intenció d’arreglar esta entrada al poble” i ha explicat que “cal que siga un accés digne per a vehicles i augmentar la seguretat de cotxes i autobusos, però especialment de les bicicletes i vianants, ja que és una zona molt utilitzada per les morellanes i morellanes diàriament”. 

Sangüesa ha reclamat que “s’aprofite esta actuació per a construir un carril ciclopeatonal que connecte Morella i la zona d’autocaravanes per a fer més segur un accés fonamental al nucli urbà i per a este tipus de turisme” i ha afegit que “són molts els morellans i morellanes els qui utilitzen este tram per a passejar amb el perill que comporta”. Finalment, ha comentat que “l’adequació d’este tram és un dels projectes que portàvem al nostre programa electoral”. 

Noticias relacionadas

next