el 21 de març

Creacions de videoart prenen el Menador amb una reinterpretació de l'univers fílmic

18/03/2019 - 

CASTELLÓ. Peces audiovisuals del col·lectiu Doriandgrey i Luna cautiva serpiente roja bandeja de plata de Dostopos són les projecciones incloses en la sisena cita del cicle de 'Sessió Contínua. Visibilitzant l’audiovisual local' que es desenvoluparà el dijous 21 de març, a partir de les 20 hores, a la sala de conferències del Menador espai cultural.

En aquesta ocasió, la sessió estarà dedicada al videoart, una de les manifestacions artístiques "més prolíferes, radicals i assídues de les últimes dècades", incloent quatre projeccions de dos col·lectius, tal com esmenta l'organització.

Lourdes Chesa i Emilio Ibánez formen part de Doriandgrey i seran els autors locals convidats. El col·lectiu s'apropia de les imatges de l'univers fílmic per a reinterpretar-les, repensar-les, donar-los diferents lectures, esbudellar el visual i trobar noves formes de relació amb elles i nous discursos per a parlar de qüestions que aprofundeixen en els estereotips sobre gènere i identitat sexual. Així es podrà veure diverses peces de la seua obra, centrada en la realització de videoclips i videoinstalaciones, a més de parlar amb ells després de la projecció i comentar els aspectes més interessants del seu treball.

Completarà la sessió Luna cautiva serpiente roja bandeja de plata de Dostopos. Ana Pfaff i Ariadna Ribas són creadores de les seues pròpies peces, treballen la relació entre música i imatge en formats com el videoclip, la Lunacautiva serpiente roja bandeja de plata» del Col·lectiu Dostopos  vídeo projecció o el documental musical, utilitzant tècniques com el foundfootage, el collage animat, la manipulació de negatiu o els formats domèstics (súper 8 o handy cam).


Noticias relacionadas

next