aquest divendres

La dansa de 'Go Figure' reflexiona al Paranimf sobre les possibilitats i la bellesa de la diversitat

16/04/2024 - 

CASTELLÓ. La dansa torna a ser protagonista al Paranimf aquest divendres 19 d’abril, a les 19.30 hores, amb la proposta Go Figure, de la companyia Sharon Fridman, un espectacle que explora la diversitat funcional a través de la posada en escena de dos ballarins, un d’ells amb necessitats especials.

Aquest duo, interpretat per Shmuel Dvir Cohen i Tomer Navot, és una trobada entre dos cossos diversos, un treball conjunt que no posa el focus en l’adaptació a un moviment normatiu, sinó al contrari, és una celebració del moviment únic de cada persona.

Així, Go Figure és una invitació a conèixer el funcionament i els patrons rítmics d’altres cossos per a posar en valor allò que condiciona i defineix els moviments de cadascun i transformar-lo en un pont de connexió. Tot un exercici de cooperació conjunta, diàleg i balanç que mostrarà les possibilitats i la bellesa dels cossos partint de la diferència.

Marató Verdi

El Paranimf també ofereix dins de la programació d’aquesta setmana la 'Marató Verdi', en col·laboració amb el Palau de les Arts de València. La cita, sota el títol 'Paràfrasi de Ferenc Liszt (1811-1886) a partir d’òperes de Verdi i d’altres compositors coetanis', serà el 18 d’abril, a les 19.30 hores, i consistirà en dos recitals de piano a càrrec de Claudio Carbó i Carlos Apellániz. El concert és amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

Noticias relacionadas

next