Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

El Consorci de la Desembocadura del Millars repararà les balises destrossades en actes vandàlics

14/01/2020 - 

CASTELLÓ. El Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars format pels Ajuntaments de Borriana, Almassora, Vila-real, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana repararà un tram format per 8 balises de fusta d'uns 15 metres i destrossades en actes vandàlics, segons informen des del Consorci. 

La tanca destruïda estava formada per 8 pals de fusta ancorats a terra amb una base de ciment i units amb cordes gruixudes o travesses de futa. Els vàndals van arrancar algunes de les balises i les van llançar al riu Millars. Cal tindre en conter que aquesta zona alta de la ruta botànica ubicada al marge dret del riu, en el terme de Vila-real es transitada a diària per desenes de caminants, esportistes i ciclistes. Precisament la zona destrossada és una de les més estretes i perilloses de la senda. El Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars demana precaució als usuaris d'aquesta zona de la ruta botànica ubicada a prop del Molí de l'ermita fins que de seguida s'escometen els treballs de reparació per part de la brigada de manteniment.


Noticias relacionadas

next