a l’Auditori de Castelló

El Festival Internacional de Música de Cambra de Castelló celebra 10 anys 

31/03/2023 - 

CASTELLÓ. Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, dona suport al Festival Internacional de Música de Cambra, que celebra el seu 10é aniversari aquest cap de setmana a l’Auditori de Castelló. El festival es va crear en 2013 per un grup d’apassionats de la música de les comarques de Castelló i, des que es va crear, ha promogut el valor transversal que té en la societat en àmbits com l’artístic, l’educatiu o el social.

 El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha donat la benvinguda al festival, “que comparteix amb nosaltres la voluntat de promoure la cultura i que, a més, ho fa amb música de cambra, i els nostres espais, i, en concret, l’Auditori de Castelló, tenen una gran reputació dins dels circuits de música clàssica a tot l’Estat”.

L’Auditori de Castelló acull els dos concerts d’aquesta edició del festival. El dissabte 1 d’abril, a les 19.30 hores, tindrà lloc el concert de la formació Cuarteto Seikilos. La formació s’està consolidant com un dels quartets de corda més destacats de la seua generació i, l’any 2021, es van convertir en els guanyadors del prestigiós FestClásica. Per a aquest concert, uniran forces amb el clarinetista castellonenc Alberto Agut. 

Diumenge, a les 19.30 hores, serà el torn de Spanish Winds Ensemble. Una unió de músics que interpretaran algunes de les obres més destacades de la música de cambra i ‘camerata’, com la ‘Gran partita K 361’ de W. A. Mozart.

¿Cuándo viene Samuel?... al Principal 

El Teatre Principal de Castelló inicia trimestre aquest diumenge 2 d’abril, a les 18.00 hores, amb la proposta familiar ¿Cuándo viene Samuel?. L’obra presenta dos homes que esperen, al costat d’una engrunsadora, l’arribada de Samuel, per a celebrar una festa. Passa per allà el senyor professor, els dona la lliçó i se’n va. El temps passa, no deixa de passar, no acaba mai de passar, mai… Jugant, esperen un dia més. El joc és el vertader protagonista d’aquesta obra, concebuda com una festa permanent en espera de la celebració d’una altra festa, la que va prometre Samuel. 

La peça, interpretada per Jorge Padín, Juam Monedero i Juan Berzal, està dirigida a un públic major de quatre anys.

  

Noticias relacionadas

next