X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

més de 100 projectes opten al premi

El Festival Oculus calfa motors per a premiar els millors videojocs i projectes audiovisuals 

12/02/2019 - 

CASTELLÓ. Un total de 143 treballs fotogràfics, audiovisuals i videojocs opten als premis de la cinquena edició del Festival Oculus, el qual tindrà lloc aquest dijous 14 de febrer al Paraninf de la Universitat Jaume I (UJI). El certamen internacional -impulsat pels graus de Disseny i Desenvolupament de Videojocs per promoure la creativitat i la innovació- inclourà a més a més del lliurament de guardons, l’exposició de projectes i una exhibició de música.

Els premis del Festival Oculus sumen 1.050 euros, distribuïts en les modalitats de fotografia, producció audiovisual i disseny de videojocs. En aquesta edició, per primera vegada, s’ha creat una menció #CiènciaUJI de divulgació científica amb l’objectiu de valorar el compromís amb la difusió de la ciència dels creadors. El jurat ha estat composat pels professors Diego José Diaz, Esteban Galán, Inmaculada Remolar i Jordi Montañana, juntament amb David Rodríguez, un dels guanyadors de l’anterior edició.

D'aquesta manera, el reconeixement #CiènciaUJI pretén impulsar la divulgació de coneixements científics transversal com també l’aproximació a la recerca dels joves creadors en l’àmbit audiovisual. Aquesta menció ha estat promoguda des de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) del Servei de Comunicació i Publicacions de l’UJI i constitueix una de les iniciatives del projecte Have Fun (HF): La cultura youtuber y del videojoc en la comunicació científica transmèdia, el qual compta amb el finançament de la Fundació Europea per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

El Festival Oculus està organitzat per la Facultat de Ciències Humanes i Socials i l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE), juntament amb els Graus de Comunicació Audiovisual i Disseny i Desenvolupament de Videojocs, dirigits pels professors Robert Arnau i Miguel Chover, respectivament. Així mateix, el certamen també compta amb la col·laboració de la Unitat de Suport Educatiu (USE) de l’UJI mitjançant el Seminari Permanent d’Innovació Educativa amb el Pla d’impuls a la creació i la reflexió audiovisual.


Noticias relacionadas

next