Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

cinc noves obres fins al desembre

'El flautista de Hamelin' enceta un cicle de teatre familiar en Vila-real

4/10/2019 - 

CASTELLÓ. L'Auditori de Vila-real i la sala de teatre Els XIII acullen, a partir del diumenge 6 d'octubre, una nova programació reservada especialment per als més menuts de la casa, amb obres que, fins al mes de desembre, conformen el cartell de l'Escena Familiar preparada per la Regidoria de Cultura per a gaudir del teatre en família. L'agenda comença a l'Auditori (18.30 hores), amb El flautista de Hamelin,  de Nacho Vilar Producciones. L’obra, inspirada en la llegenda, es dirigeix a xiquets a partir de 6 anys.

A més a més, Euria-lluvia, el 13 d’octubre; Sonata circus, el 3 de novembre; Salüq, el 17 de novembre; i El somni de Juli Verne, l’1 de desembre completen la programació de l’Escena Familiar de l’últim trimestre. Totes elles es representaran el diumenge a les 12.00 hores, en la sala de teatre Els XIII i l’Auditori Músic Rafael Beltrán. 

Les entrades anticipades poden adquirir-se en línia en entrades.vila-real.es, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores a l’Auditori o en taquilla, mitja hora abans de cada espectacle, amb un preu d’entre 3 i 6 euros.


Noticias relacionadas

next