prima projecció el 25 d'octubre

El Menador s'obri al cinema LGTBI mitjançant l'imaginari de la cineasta local Zaida Carmona

23/10/2018 - 

CASTELLÓN. El Menador espai cultural inicia aquest dijous 25 d'octubre, a les 20:00 hores, la tercera temporada del cicle 'Sessió contínua', una activitat dedicada a la difusió de l'audiovisual local i nacional. En aquesta ocasió, el programa inclou tres projeccions amb un marcat caràcter LGTBi que han recorregut diversos festivals de rellevància. Tres propostes que, "des d'una visió ferma i directa, però amb un tractament totalment diferent, suposen una clara reivindicació queer i l'aposta per un lliurament total, quasi irracional, en la dimensió física i emocional de l'ésser humà", segons destaca la institució.

Zaida Carmona, vallera resident a Barcelona, serà aquesta vegada l'autora local convidada per a desgranar els seus curtmetratges Todas solas i Las chicas terribles, obres que aborden l'amor, el desamor i el sexe. "Les seues dones protagonistes abans de res senten, exploren, gaudeixen i pateixen", afegeix l'organització. Carmona és directora i actriu i ha col·laborat en els videoclips de Papà Topo i el llargmetratge Puta y amada, de Marc Ferrer. 

La sessió es completarà amb Bateríadel cineasta cubà Damián Sainz, un documental que mostra els espais de cruising a Cuba, "un món ignorat per molts". 


Noticias relacionadas

next