visites gratuïtes

El Museu Arqueològic de Borriana obri les portes del seu laboratori

15/06/2023 - 

CASTELLÓ. El Museu Arqueològic Municipal de Borriana participa enguany en les Jornades Europees d'Arqueologia amb una jornada de portes obertes en el seu laboratori, que es realitzarà demà divendres, 16 de juny, de 9.30h a 14h al Centre Municipal de Cultura de Borriana.

Les visites són gratuïtes per a totes les edats i no cal preinscripció. Al llarg de la jornada, els visitants podran conèixer de primera mà els treballs més rellevants que du a terme l'equip de conservació i restauració, actualment centrats en les importants troballes prehistòriques recuperades aquest mateix any en el jaciment de Sant Gregori.

Aquesta iniciativa s'emmarca en les activitats de les Jornades Europees d'Arqueologia dirigides per l'Institut Nacional d'Investigacions Arqueològiques Preventives francès (Inrap), que se celebren els dies 16, 17 i 18 de juny de 2023, organitzades a Espanya per l'Institut del Patrimoni Cultural d'Espanya (IPCE) i el Ministeri de Cultura i Esport (MCD), en què tots els actors relacionats amb l'arqueologia es mobilitzen perquè el públic descobrisca els tresors del patrimoni i de la investigació arqueològica.

Noticias relacionadas

next