el 31 d’octubre

El Museu de Belles Arts s'impregna de música i poesia amb Héctor Alterio i José Luis Merlín

30/10/2020 - 

CASTELLÓ. El Museu de Belles Arts de Castelló acull aquest dissabte 31 d’octubre, Como hace 3.000 años, un espectacle poeticomusical a càrrec del reconegut actor Héctor Alterio. L’intèrpret argentí pujarà a l’escenari acompanyat pel guitarrista José Luis Merlín per a donar vida a León Felipe. 

Aquest projecte és la culminació d’un desig personal d’Héctor Alterio d’interpretar una selecció de textos del poeta. En l’espectacle, Alterio no recita els poemes d’una manera clàssica, sinó que els interpreta, tot encaixant els seus versos amb les composicions originals de José Luis Merlín.

El coordinador de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha assegurat que “aquesta proposta suposa l’inici d’una nova etapa en la programació del Museu de Belles Arts, un edifici que s’ha de concebre com un espai cultural viu”. L’accés al recital, que començarà a les 20.00 hores, és lliure fins que es complete l’aforament permés. 

Per a Ribes, “és interessant dotar el Belles Arts de programació cultural complementària a l’oferta museística”. Per això, en aquesta nova etapa s’han programat també propostes d’arts escèniques com Dalí, salvador de si mateix, 1920 Ara fa cent anys i Vidas enterradas, així com un recital a càrrec d’Emilio Gutiérrez Caba acompanyat pel baríton Luis Santana i el pianista Víctor Carbajo i un concert d’Ensemble Alfonsí - Jota Martínez.


Noticias relacionadas

next