una ruta de sis hores

El Museu de la Ciutat suma 'La Ruta de les Ermites de Castelló' amb nou emblemàtics temples

23/05/2019 - 

CASTELLÓ. La regidoria d'Ermites de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Enric Porcar, junt amb la regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, han engegat la ‘Ruta per les Ermites de Castelló’, dintre dels itineraris del Museu de la Ciutat de Castelló (MUCC). L'activitat completa té una durada de sis hores, i consta de nou ermites situades arreu del terme de Castelló, on en cadascuna d'elles es pot trobar un panell informatiu en valencià, castellà i anglés, amb informació general de l'ermita, com el seu origen, el tipus de construcció arquitectònica al qual pertany, el sant i les festivitats a les quals venera, a més del plànol de la planta. A la part del darrere del panell informatiu està detallada la ruta completa.

Les ermites que es troben dintre del recorregut són: Sant Jaume de Fadrell, Sant Josep de Censal, Sant Pere i Sant Isidre, Basílica de la Mare de Déu del Lledó, Sant Roc de Canet, Sant Francesc de la Font, Santa Maria Magdalena, Sant Nicolau de Bari i la Mare de Déu del Carme.

Tota la informació necessària està disponible en la pàgina web del MUCC, on es podrà descarregar l'àudio guia per a fer el recorregut, o bé escoltar-la en línia, i també en l'Oficina de Turisme, on es podrà recollir el fullet informatiu en les tres llengües.


Noticias relacionadas

next