Hoy es 14 de julio

aquest dissabte a les 19.30 hores al palau-castell

El músic txec Petr Vit, protagonista de la segona jornada del festival Guitarra i Vi de Betxí

7/06/2024 - 

CASTELLÓ. El Palau-Castell de Betxí acull aquest dissabte la segona jornada del Festival Guitarra i Vi. Este dissabte, a les 19.30 hores serà el torn del guitarrista txec Petr Vit, i es podrà degustar els vins del celler Terrasses de Outeiro.

L'alcaldessa de Betxí, Carla Nebot, s'ha mostrat satisfeta de la resposta del públic en la primera jornada, i “esperem seguir amb esta afluència de gent que va omplir el Palau, i tornarà a fer-ho este dissabte per a la segona actuació”.

Petr Vit compon treballs per a solos de guitarra, música de cambra i música per a teatre. Ensenya actualment en el conservatori de Brno i és el director artístic del Festival de Cultura Ibèrica i Colors Flamencs realitzat a República Txeca. Junt a ell, els caldos del celler Terrasses de Outeiro, són DO Ribeira Sacra en Galicía, concretament, a Lugo, posaran l’acompanyament.

Encara queden entrades per a la vesprada de demà. El preu de les entrades és de cinc euros per a cada sessió. Les reserves es poden realitzar a la Biblioteca Municipal de Betxí. La pròxima cita serà el dissabte 15 de juny les 20 hores. El protagonista serà guitarrista Illian Panebianco, i es podrà degustar els vins del celler Terrasses de Outeiro.

Noticias relacionadas

next