la finalista als max s'emet via streaming

El Paranimf desconfina les 'Sabates noves' del Teatre de l'Home Dibuixat

El cicle 'Paranimf en Patèntesi' continúa amb quatre noves càpsules: Sabates noves del Teatre de l’Home Dibuixat, GRAD de Hadi Kurich, Diari de quarantena de Paula Escamilla i Dentro y fuera de Xarop Teatre

3/06/2020 - 

CASTELLÓ. El Paranimf de la Universitat Jaume I continua en juny amb una nova entrega del cicle 'Paranimf en Parèntesi' que, per a aquest mes, presenta una altra dosi de càpsules artístiques en línia per tal de no perdre el contacte amb els espectadors i espectadores a l’espera d’una nova temporada amb presència de públic en directe.

En la programació en línia de juny, es mantindrà la fórmula setmanal de peces curtes i la trobada del públic, amb els protagonistes de les càpsules, cada dijous a les 19 hores a través de la pàgina de Facebook del Paranimf. Des de l’equip de programació destaquen la bona acollida que està tenint la iniciativa fins ara.

La segona entrega de càpsules començarà aquest divendres, 5 de juny, amb una peça per a públic familiar. Es tracta de l’espectacle Sabates noves del Teatre de l’Home Dibuixat, una evocació de la infantesa, interpretada per Tian Gombau. En aquesta ocasió, l’espectacle ja ha estat presentat en viu, però per les seues característiques i durada s’ha considerat incloure’l en el cicle. A més, cal destacar que és un dels espectacles finalistes dels Premis Max d’enguany.

El divendres, 12 de juny, Hadi Kurich presentarà un fragment de l’obra GRAD, teatre amb rerefons social, que tracta sobre la migració i els desplaçaments que provoquen les situacions de guerra. La peça narra una visió personal del desmembrament de l’antiga Iugoslàvia viscut pels protagonistes, l’inici del seu periple particular i l’arribada a Vila-real.

Pel que fa al divendres 19 de juny, l’actriu Paula Escamilla presentarà Diari de quarantena, un treball que, segons l’autora, és un mirall cap a u mateix, un reflex de la muntanya russa emocional que s’ha viscut en aquesta quarantena. Amb aquesta obra, es reflexionarà sobre com conviure amb u mateix no és gens fàcil i com u mateix pot arribar a ser el pitjor enemic o el millor aliat.

Finalment, el divendres 26 de juny, Xarop Teatre presentarà Dentro y fueraun espectacle que també relata sensacions viscudes en el període actual i com es genera dia a dia la confusió entre dins i fora.


Noticias relacionadas

next