'Memoria Eraikiz – Flores en el Asfalto' i 'El búho'

El Paranimf parla de malalties mentals i violència masclista en dues obres teatrals

22/11/2022 - 

CASTELLÓ. El Paranimf de la Universitat Jaume I acull aquesta setmana dos propostes de temàtica social en el marc de la trentena edició de la Mostra de Teatre Reclam. 

Dimecres 23 i dijous 24 la companyia basca Hortzmuga Teatroa presenta Memoria Eraikiz – Flores en el Asfalto, un viatge emocional per a despertar els sentits i aguditzar l’empatia amb l’objectiu de sensibilitzar i assumir la violència masclista com una responsabilitat de la societat i de l’Estat. Es tracta d’una instal·lació multidisciplinària on la dansa, el món sonor i la il·luminació conviden al públic assistent, només 30 persones per representació, a viure una experiència transformadora. Per a assistir a alguna de les diferents passades que s’han programat s’ha de realitzar reserva prèvia al telèfon 964 387 285, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

D’altra banda, la companyia TitzinaTeatre aprofundeix sobre les malalties mentals i indaga en la identitat amb l’obra El búho. En ella presenta a Pablo, un antropòleg forense especialitzat en jaciments paleolítics que pateix un ictus que li provoca una amnèsia severa. L’espectador assistirà a una cerca interior per la seua memòria per a recuperar els records, en definitiva, la identitat. La representació tindrà lloc divendres 25 de novembre a les 19.30 hores.

Noticias relacionadas

next