11, 12 i 13 de setembre al grau

El Parc de la Panderola s'omplirà de màgia, acrobàcies i humor amb el nou cicle 'Grau de Circ'

9/09/2020 - 

CASTELLÓ. El Grau de Castelló acollirà aquest cap de setmana la primera edició de Grau de Circ, un cicle organitzat per la regidoria de Cultura que encetarà el quadrimestre cultural de la ciutat. Es tracta d’una “proposta que vol oferir una visió àmplia del circ per primera vegada a les comarques de Castelló i en què oferirem espectacles per a tots el públics i tots els gustos”, com ha explicat la regidora de l’àrea, Verònica Ruiz.

El cicle (programat inicialment per a l’abril i reagendat ara pel consistori) tindrà lloc al Parc de la Panderola del Grau els dies 11, 12 i 13 de setembre i està organitzat en col·laboració amb l’Associació de Professionals del Circ de la Comunita Valenciana (APCCV), la Troupe Malabó i Xa! Teatre. Grau de Circ fa una aposta en aquesta primera edició per  les companyies valencianes i desplegarà tres “pistes” per a que els i les assistents gaudisquen de totes els activitats amb garanties de compliment de les mesures sanitàries.

Així, el festival obrirà al públic divendres 11 (a les 17.30 hores) amb l'actuació de Magic Clown i Tornillo, una proposta de màgia i humor vinguda directament des d’Alacant. El seguiran els també alacantins Acrobàcia mínima amb l’espectacle de circ rural Seu-te (18.30 hores) i la proposta Emportats, de la companyia La Trócola (19.30 hores).

Per a dissabte 12, hi ha programats cinc espectacles que es realitzaran al llarg del dia. Al matí, el públic podrà assistir al taller de verticals de la mà de La Balusca (11.30 hores) i gaudir de l’obra Tulipes, a càrrec de la companyia De cop i volta (12.30 hores). De vesprada la programació començarà amb el circ apocalíptic de Rar, també de La Balusca (a les 17.30 hores), i, a continuació, serà el torn d'Edu Manazas i el seu espectacle Fuera de stock amb un gran treball en pal xinés (18.30 hores). Tancarà la jornada Circo Los amb el seu Xarivari Blues, una proposta del circ més clàssic ple de dinamisme (19.30 hores).

Aquesta primera edició del cicle Grau de Circ conclourà diumenge 13 de setembre, amb l'actuació de Rolabola amb Rockcirc (12.30 hores), una representació de música i acrobàcies.

Mascareta, distàncies i antelació

L’organització de Grau de Circ i la Regidoria de Cultura han disposat tots els elements per a que el festival es desenvolupe amb normalitat. Per això, és necessari que el públic assistent utilitze la mascareta en tot moment i el gel hidroalcohòlic que trobaran a l’espai. Caldrà també respectar la distància de interpersonal d’entre 1,5 i 2 metres i arribar 30 minuts abans de cada espectacle per a assegurar una entrada gradual i organitzada.

Noticias relacionadas

next