Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

El Pla d'Ocupació dona treball a 25 persones a Benicàssim durant tres mesos

17/10/2020 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Benicàssim ha finalitzat el reforç la plantilla municipal amb la contractació de 25 persones per un període de tres mesos. Una contractació que s'emmarca dins del Pla d'Ocupació Reactiva. 

Durant aquest temps i a jornada completa, els llocs a cobrir han sigut huit ajudants d'operari de brigada d'obres municipal, un operari d'usos múltiples, un formador ambiental, tres informadors ciutadans/recepcionistes i dos auxiliars administratius per a reforç en la tramitació d'expedients administratius. A més, deu educadors ambientals s'han encarregat de conscienciar a la ciutadania de la importància de cuidar de l'entorn i han donat un servei de proximitat a la ciutadania sobre les millors pràctiques en matèria de gestió de residus.

Per a la contractació de 25 persones dins del Pla d'Ocupació, l'Ajuntament de Benicàssim ha destinat 203.995,71 euros, en una iniciativa que forma part del paquet de mesures incloses en la línia estratègica Benicàssim Empra que forma part del projecte global Reactiva Benicàssim per a pal·liar els efectes negatius de la crisi sanitària, econòmica i social derivada de la propagació de la covid-19.

next