25 i 26 de març

El premiat espectacle de marionetes 'Les Cotton' arriba a Castelló i Peníscola

24/03/2023 - 

CASTELLÓ. Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, presenta, aquest cap de setmana, l’espectacle familiar Les Cotton. El dissabte 25, a les 18.00 hores, tindrà lloc la representació al Teatre Principal de Castelló, i diumenge 26, a les 18.00, al Palau de Congressos de Peníscola.

Les Cotton va rebre el Premi FETEN 2021 al millor espectacle de marionetes, el Drac d’Or 2022 a la millor escenografia i ha sigut finalista al Premi MAX 2022 al millor espectacle per a públic infantil. 

L’obra presenta la família Cotton, que, deixant arrere els perills del seu poble natal, es dirigeix a la ciutat a la recerca de noves vides i oportunitats. Entre les teulades i les llums de la ciutat, entre les teles, els fils i les màquines de la fàbrica, la mare i les seues dues filles viuran aventures noves i perills desconeguts.

D'altra banda, el Principal de Castelló acull el diumenge a les 19.00 hores la representació d’Amistad, l’última estrena del reconegut dramaturg Juan Mayorga.

Daniel Albadalejo, Ginés García Millán i l’actor i també director de l’obra, José Luis García-Pérez, són els protagonistes d’aquesta comèdia. En la peça teatral trobarem uns amics que ho són des de xiquets i que han compartit tota classe de jocs. Però, en aquesta ocasió, juguen a un joc, potser l’últim, amb el qual burlar-se de la vida i de la mort. Es tracta d’un joc perillós, perquè és l’amistat mateixa el que posen en joc. Una reflexió sobre la vida, els records, la masculinitat, l’amistat i el pas del temps, carregada d’humor i pensament.

Noticias relacionadas

next