Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

documental, concert i col·loqui

El Teatre de Benicàssim obri temporada amb la vida i música de Ramoncín

7/01/2021 - 

CASTELLÓ. El Teatre Municipal de Benicàssim compta amb una àmplia programació per al primer mes del 2021 que s'inicia aquest divendres 8 a les 19.30 hores amb el llargmetratge Volver a empezar, en versió original. La pel·lícula es projectarà el dissabte 9 doblegada al castellà mentre que el diumenge 10 tornarà a ser en VO. El divendres 15 i el dissabte 16 també serà el torn del cinema amb Martin Eden, programada per a les 19.00 hores. Mentre que el teatre infantil protagonitzarà l'activitat del diumenge 17 a les 18.30 hores. La companyia Marie de Jongh presentarà a Benicàssim Ikilimikiliklic, Premi Feten 2020.

Arribats al 22 i 23 de gener, el Teatre Municipal de Benicàssim reserva aqueixos dos dies a Ramoncín. El cantant de rock, actor, escriptor, i presentador espanyol participarà el divendres 22 en el col·loqui posterior a la projecció de Ramoncín, una vida al filo, un documental que repassa amb detall les diferents etapes de la seua vida.

Ramoncín va editar de 1978 a 1990 fins a nou discos. En els noranta va abandonar la música durant un temps. Ara, als 65 anys, continua fent concerts. I de la seua música en directe podrà gaudir el públic que acudisca al Teatre Municipal el dissabte 23. “Un concert que comptarà amb un repertori de grans èxits de Ramoncín que es pujarà a l'escenari amb la seua banda Los eléctricos del diablo”, ha explicat el regidor de Cultura, Javier Alonso. El preu de l'entrada per al concert que començarà a les 19.00 hores és de 12 euros i, igual que per a la resta de la programació, ja es poden adquirir a través de la web municipal de Cultura.

Així mateix, el diumenge 24 a les 19.30 hores tornarà el cinema amb el documental espanyol Anatomia de un Dandi, codirigit per Charlie Arnaiz i Alberto Ortega, sobre la vida de l'escriptor madrileny Francisco Umbral. Els dies 29 i 30 es projectarà la pel·lícula polonesa Boze ciato (Corpus Christi) i el mes de gener es tancarà  amb la companyia El Pavón Teatro Kamikaze i l'obra Ricardo IIIMiguel del Arco i Antonio Rojano adapten al nostre temps el clàssic de Shakespeare en una versió lliure que potencia una cosa molt present en l'original: la comèdia. El preu de les entrades és de 18 euros i ja estan disponibles a través de la web municipal.

Javier Alonso ha finalitzat dient que “l'oferta programada per a aquest mes de gener respon a l'aposta de l'Ajuntament de Benicàssim per la cultura de qualitat i variada i, sobretot, per la cultura segura”.


Noticias relacionadas

next