trimestre gener-març

El Teatre Principal i l'Auditori de Castelló inicien l'any amb més de 500 abonats

9/01/2023 - 

CASTELLÓ. La campanya de venda d’abonaments culturals per al primer trimestre de 2023 finalitza amb un augment d’abonats al Teatre Principal i a l’Auditori de Castelló. Els dos recintes gestionats per Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, aconsegueixen augmentar les xifres i superar els 500 abonats per als espectacles de gener a març. En concret, el Teatre Principal de Castelló supera àmpliament els 300 abonats i l’Auditori sobrepassa els 200 abonats.

El delegat territorial de l’IVC, Alfonso Ribes, ha agraït al públic de Castelló el suport a la programació i ha donat les gràcies “especialment als abonats per la seua confiança en les propostes que oferim durant aquest trimestre al Teatre Principal i l’Auditori de Castelló”. En aquest sentit, Ribes ha destacat “les bones xifres tant del Teatre Principal de Castelló, que obté un dels seus millors registres històrics amb més de 300 abonats, com l’Auditori, que supera novament els 200 abonats”, i ha insistit que “continuarem fent, dins de les nostres limitacions, una programació que aposta per la qualitat, oberta a tots els públics i com a servei públic”.

Els abonaments culturals ofereixen la possibilitat de gaudir dels espectacles més importants del trimestre amb un preu reduït depenent de la butaca escollida. Amb preus que van des dels 30 euros fins als 100, el Teatre Principal de Castelló ofereix 8 espectacles. Al llarg del primer trimestre de l’any 2023 tindran lloc les representacions d’alguns dels directors i dramaturgs més reconeguts de l’actualitat. És el cas de ‘Delicades’, d’Alfredo Sanzol; ‘Ladies Football Club’, dirigida per Sergio Peris-Mencheta, o ‘Todas las canciones de amor’, amb l’actor Eduard Fernández i dirigit per Andrés Lima. També es podrà gaudir d’‘Immunitat’, de Jordi Casanovas, o ‘El peligro de las buenas compañías’, que obri el trimestre aquest diumenge 15 de gener.

L’Auditori de Castelló programarà 25 concerts i 12 propostes familiars durant el primer trimestre de 2023. D’aquests, 8 de la programació de clàssica estan inclosos en l’abonament que té un preu general de 115 euros.

Durant el trimestre gener-març es comptarà amb tres concerts de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana amb directors com Gustavo Gimeno, Antonello Manacorda o Gaffigan, que dirigirà la ‘Simfonia núm. 2’ de Mahler. Orquestres de cambra com la de París, l’Orquestra de Cambra Catalana o Metamorphosen Berlin formen part també de les propostes que es poden gaudir amb l’abonament.

Noticias relacionadas

next