Hoy es 25 de junio y se habla de cd castellon MASCARILLAS coronavirus Marie claire

el premi del públic ha sigut per a '9 pasos'

'El Viatge' guanya a Millor Curtmetratge en la tercera edició dels premis FesOhCurt

11/02/2019 - 

CASTELLÓN. El viatge ha rebut el premi al millor curtmetratge del tercer festival de curtmetratges de Nules FesOhCurt, dotat amb un import de 800 euros. Així doncs, el millor curtmetratge rodat a Nules (500 euros) ha sigut per a Alaafiyael millor curtmetratge de les comarques de Castelló (300 euros) ha estat per a Una dona entra en un bar; el guardó al millor curtmetratge rodat per menors de 18 anys (200 euros) ha sigut per a A través de la mirada de la lluna realitzat per l’alumnat de primer de l’ESO de l’IES Jaume I de Borriana; el premi al millor curtmetratge en altres llengües (500 euros) ha recaigut en 9 pasos, nominat als Goya com a millor curtmetratge en el qual participa l’actor de Nules Jordi Ballester; i precisament aquesta obra també ha aconseguit el suport del públic per la qual cosa se li ha lliurat el premi al millor curtmetratge vot del públic dotat amb 100 euros.

Així mateix, en la gala de lliurament dels guardons s’ha fet un reconeixement al treball de Ballester i una menció especial al curtmetratge Llavors, un poema sobre la vida del que és director un veí de Nules.

La tercera edició del Festival de Curtmetratges de Nules FesOh!Curt s’ha celebrat els dies 8, 9 i 10 de febrer al Teatre Alcázar, i s’han presentat més de 50 curtmetratges, dels quals, se n’han projectat 23 finalistes. A més destaca- segons l'organització- el gran nombre d’assistents en cadascuna de les jornades.

El jurat ha estat format per Miguel Emo; Emilia Bolinches, periodista i comunicadora; Xavier Manzanet, productor audiovisual, i les periodistes locals Lola Oliver i Mónica Mira.  


Noticias relacionadas

next