de la companyia valenciana Pérez&Disla

El Paranimf estrena 'Veure'ns', una obra sobre com gestionar millor les relacions 

17/01/2023 - 

CASTELLÓ. La companyia Pérez&Disla estrena el muntatge teatral Veure’ns a l’escenari del Paranimf de la Universitat Jaume I el pròxim 20 de gener, una obra que parla de l’amistat i de compartir l’espai i el temps amb altres persones.

A través de la conversa de dos amics que es retroben després de molt de temps, Veure’ns apel·la a la reconstrucció de la mirada cap a l’altre, que en moltes ocasions s’evita perquè no hi haja una implicació, perdent així la possibilitat d’acollida, reconeixement i compassió. Així, la història planteja una reflexió sobre mirar i ser mirat, una mirada que òbriga la possibilitat d’una trobada recíproca, d’un reconeixement hospitalari i, des d’aqueix reconeixement recíproc, trobar una manera d’estar, no a pesar de la diferència, sinó a partir d’aquesta.

Amb text de Juli Disla i direcció de Jaume Pérez Roldán i Santiago Ribelles, l'obra està interpretada per Àngel Fígol i la mateixa Disla. La resta de l'equip el formen Pilar Garrigues en producció executiva, María Cárdenas en fotografia, Marc Gonzalzo en disseny d'il·luminació, David Sánchez com a jefe tècnic i Blanca Añón com asesora de disseny de l'espai escènic. 

Noticias relacionadas

next