en el paranimf

El Reclam afronta la quarta setmana amb una estrena, circ visual i música

16/11/2021 - 

CASTELLÓ. La Mostra de Teatre Reclam ofereix aquesta setmana al Paranimf de la Universitat Jaume I un doble programa de teatre i circ amb Etude #01, de Teatro PHO, el dijous 18 de novembre i Déjà vúde la companyia Manolo Alcántara, el divendres 19 de novembre.

La peça teatral Etude #01, que forma part del cicle 'Escenaris d’EnRaonaMents', està protagonitzada pel vila-realenc Xavi Castelló qui desenvolupa un diàleg amb ell mateix, en un entorn quasi eteri, per a cercar respostes a preguntes profundes i essencials que transcendeixen allò merament físic. Així, planteja una reflexió sobre l’ésser humà, els seus principis, propietats, causes i existència.

D’altra banda, Déjà vú oferirà un espectacle visual suggeridor, arriscat, sense text i amb música en directe, en el qual es difuminen les fronteres entre realitat i fantasia a partir d’una història amb un punt de melancolia. Una realitat confusa en un espai i moment indeterminats amb un espai escènic que juga amb la desproporció extrema de les mesures.

Noticias relacionadas

next