aquest dissabte i diumenge

Els amants dels videojocs se citen a la Vall d'Uixó amb tornejos de Fortnite, FIFA o Smash Bros

9/11/2019 - 

CASTELLÓN PLAZA. La segona edició de l'esdeveniment de videojocs Gaming Experience que es celebra en el Poliesportiu Municipal de la Vall d'Uixó ja està en marxa, amb 782 persones inscrites en els campionats i tornejos de LOL, Fortnite, FIFA, Mario Kart, Smash Bros, etc.

Entre aquest dissabte i diumenge, d'11.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores, es podrà gaudir d'activitats gratuïtes per a tots els públics i edats, ja que hi ha àrees d'accés lliure amb Guitar Hero, Just Dance, simuladors de conducció, circuit d'habilitat amb drons, realitat virtual i zona retro. A més aquest dissabte a les 17.00 hores en el mateix Poliesportiu, està prevista una xarrada a càrrec de Raúl Montoliu, director del Grau de Disseny i Desenvolupament de Videojocs de la Universitat Jaume I.

El regidor de Joventut, David Lluch, ha destacat que els videojocs "són un sector de present i de futur, no sols per a passar el temps lliure sinó com a eixida professional". Per això la intenció és potenciar este esdeveniment en les pròximes edicions, també en el seu vessant tecnològic.

Noticias relacionadas

next