Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

el 22 i 23 de febrer 

Els artesans visiten Vilafamés per a intercanviar les seues tècniques sobre el torn 

22/02/2019 - 

CASTELLÓ. La celebració de les IX 'Jornades de Treball amb Torn' tornaran a omplir aquest cap de setmana la localitat de Vilafamés d'artesans que intercanviaran les seues tècniques de treball a l'hora de crear peces. La trobada tindrà lloc aquest dissabte i el diumenge al Pavelló Municipal i en ella participaran dos torners de gran prestigi com són el francés Yann Marot i el gallec Lolo Castro.

Durant la celebració de les jornades es portarà a terme el IV Concurs de Peces Tornejades, homenatge a Miguel López. L'afluència de persones a la present edició superarà els 100 participants arribats tant de diferents parts d'Espanya com de l'estranger, fet que converteix aquesta cita en un referent internacional.

L'activitat està organitzada per l'Asociación Cultural de Torneros de Castellón (Atorcas), la qual agrupa els aficionats a aquest art.

Obres de Yann Marot 

Noticias relacionadas

ninguna constructora se interesa por el centro de interpretación

El 'museo fantasma' de Vilafamés no encuentra quién lo impulse 

Por  - 

Vilafamés puso fin a su Museo Arqueológico, tras 12 años inactivo, con el objetivo de impulsar en su lugar un centro de interpretación. Sin embargo, ninguna empresa se ha interesado por el nuevo proyecto y su construcción ha quedado en 'standby'

next