Els col·legis de la Vall d'Uixó reivindiquen l'ús del valencià amb 'El Correllengua 2019'

30/09/2019 - 

CASTELLÓ. El Correllengua 2019 ha arribat aquest dilluns als col·legis de la Vall d'Uixó en un acte reivindicatiu "en defensa del valencià, perquè la nostra llengua és part fonamental de la nostra cultura i el nostre patrimoni", ha assenyalat la regidora d'Educació, Carmen García, que ha visitat alguns dels centres educatius al costat de la música de la dolçaina i el tabal i la lectura del manifest d'aquesta edició, dedicada a Sant Vicent Ferrer.

Tal i com ha informat el consistori del municipi, aquest projecte d'Acció Cultural del País Valencià, en col·laboració amb la Regidoria d'Educació, es celebra coincidint amb la celebració del 9 d'octubre i amb l'arribada la flama de la llengua "commemorem l'entrada del Rei Jaume I a València".

Cada col·legi prepara la benvinguda "a la seua manera, fent partícip a tot l'alumnat. Aquest dilluns la regidora ha visitat els CEIP Colònia Segarra, Blasco Ibáñez, la Moleta, Ausiàs March i Eleuterio Pérez i demà Sant Vicent, Assumpció, Cervantes, Rosario Pérez i Centelles.

Noticias relacionadas

next