primeres confirmacions

Els Concerts del Pinar portaran fins al Grau a Reincidentes, Def Con Dos i Belako 

23/02/2022 - 

CASTELLÓ. Els Concerts del Pinar es consolida amb la seua segona edició, que tindrà lloc del 21 al 24 de juliol. Els primers artistes confirmats són Reincidentes, Def Con Dos, Belako i The Tyets. El pinar del Grau de Castelló serà, de nou, el lloc que acollirà els concerts durant quatre dies. 

Aquestes primeres confirmacions dibuixen un cartell que combinarà diferents estils, tal com el rock, el punk rock, rap i trap. Així mateix, com ja es va veure en la primera edició dels Concerts del Pinar, una de les principals prioritats del festival és l’aposta per la cultura pròpia i de proximitat. Per aquesta raó, aquest any el cartell també comptarà amb artistes tant de Castelló com d’arreu del territori.

La regidora de Cultura a l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha detallat que “viurem quatre dies seguits i intensos de música en directe i, a més, amb mestissatge d’estils per a públics molt diferents”. L’edil responsable de la política cultural a la ciutat també ha celebrat que “les primeres confirmacions ja desvelen el que serà un cartell apassionant amb artistes i grups de primer nivell, i tot en un espai emblemàtic i natural com ho és el Parc del Pinar”.

Els primers grups confirmats arriben amb també, els primers abonaments amb preu reduït: 35 euros.

Noticias relacionadas

next