L'entitat anima als veïns a compartir en xarxes fotos amb les seues mascotes

Els Lluïsos suspén la tradicional Matxà de Sant Antoni de Vila-real per la covid-19

8/01/2021 - 

VILA-REAL.  La festivitat de Sant Antoni, patró dels animals, no podrà comptar enguany amb la popular Matxà, que organitza des de 1973 la Congregació de Lluïsos, segons han informat aquest divendres fonts municipals a través d'un comunicat.

L'entitat, en comunicació amb la Regidoria de Joventut, ha decidit suspendre enguany la desfilada i benedicció de mascotes, ateses les actuals restriccions per la covid-19 i com a mesura de prevenció i contenció de la pandèmia.

Com a alternativa a la Matxà, Els Lluïsos anima als vila-realenques i les vila-realenques a que, el dia 16 de gener, vespra de la festivitat de sant Antoni Abat, compartisquen en les xarxes socials una fotografia amb la seua mascota, amb esment a l'associació i utilitzant l'etiqueta que l'entitat donarà a conéixer en els pròxims dies.

També se suspén la tradicional benedició i repartiment de panets que organitza cada any la Regidoria de Tradicions, després de la missa de Sant Antoni que se celebra en l'ermita de la Verge de Gràcia el 17 de gener.

Noticias relacionadas

next