Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

trobada internacional

Estudiantat de l'UJI mostra els seus dissenys 'contract' en la Fira Hábitat 

20/09/2019 - 

CASTELLÓ. Estudiantats del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes han mostrat els seus productes al llarg de tota la setmana en la trobada internacional Fira Hàbitat València, per tal de mostrar les seues idees en el camp del disseny de producte. En aquesta ocasió s’han presentat els treballs realitzats dins del projecte Intercrea pels alumnes María Luisa Tataje, David Collado, Cristina Martí, Andrea Pérez, Sergio Ramón, Francisco Mazo, Laura Torca, Óscar Vera i Laura Sanjuan. 

Concretament, els productes s’han enfocat cap al disseny contract per a espais públics, oficines o hotels, tractant d’ajudar l’usuari en la seua forma de relacionar-se amb l’espai. Per al disseny d’aquests productes, l’alumnat ha comptat amb la col·laboració de l’empresa Inclass, una empresa familiar, fundada en la dècada dels 90, centrada en la fabricació de moble contemporani. Així, l’estudiantat ha realitzat diverses visites a l’empresa per tal de nodrir-se dels seus valors i incorporar-los als seus dissenys en base a les recomanacions de l’equip d’Inclass.

La iniciativa Intercrea UJI té com a objectiu que l’estudiantat participe en una experiència de desenvolupament de producte real a través del foment de les sinèrgies amb persones i entitats vinculades amb el disseny i la innovació. Aquest projecte es realitza amb el suport de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals i està coordinat per la professora Julia Galán, del Departament d'Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny de l’UJI, i gestionat pel dissenyador Vicent Clausell. A més, ha comptat amb la participació destacable de l'estudiantat dels últims cursos del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, el vicedirector del qual és Raúl Izquierdo.


Noticias relacionadas

RESPUESTA A LA LLAMADA DE LA AGENCIA VALENCIANA DE LA INNOVACIÓN

Castellón aporta innovación en la batalla contra el coronavirus 

Por  - 

Nuevos filtros para mascarillas, dispositivos para facilitar la respiración de enfermos y un programa para la detección del virus en aguas residuales, ejes de los proyectos desarrollados por la Universitat Jaume I y empresas castellonenses como Facsa o Graphenglass.

next