aprenen tècniques de conservació i documentació 

Estudiants d'Alemanya, França, Itàlia i Espanya es formen en el Curs d'Arqueologia de l'UJI

11/10/2023 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I ha tancat la segona edició del Curs Internacional d'Arqueologia i Cultures del Mediterrani Antic que s’ha dut a terme des de l’1 al 9 d’octubre a Borriana, organitzat amb la Università di Macerata (Itàlia), la Université de Lorraine (França) i el Museu Arqueològic de Borriana.

En el curs han participat un total de 30 estudiants provinents d’Alemanya, França, Itàlia i Espanya, a més de professorat de la Potsdam Universität (Alemanya), la Université de Lorraine, la Università di Macerata, la Universitat de Barcelona, el Museu Arqueològic de Borriana i l’UJI.

Entre les activitats del curs, s'han impartit xarrades sobre fonaments teòrics, metodologies i tècniques de conservació, documentació i estudis arqueològics. A més, l'estudiantat ha realitzat visites a diferents jaciments arqueològics de Borriana, al Museu de Prehistòria de València, al Museu de Belles Arts de Castelló, i ha realitzat també activitats didàctiques i diferents tasques de documentació i registre al laboratori del Museu Arqueològic de Borriana.

Noticias relacionadas

next