a les categories 'millor narrativa' i 'millor joc'

Graduats i estudiants de l'UJI han sigut nominats en els Premis Playstation 2020

8/12/2020 - 

CASTELLÓ. Daniel Castro, Nacho Gisbert, Ana Bolumar i Kiko Blasco, titulats i estudiants en el Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs de la Universitat Jaume I de Castelló i integrants de 500 Miles Studio, han sigut nominats en la 7ª Edició dels Premis PlayStation, dins de les categories millor narrativa, millor joc i especial compromís PlayStation pel seu treball en el joc AYA en el programa PlayStation Talents. Els guardons es donaran a conèixer durant la gala que s’emitirà dimarts 22 de desembre per Youtube i Twitch. 

El joc desenvolupat per l’equip de 500 Miles Studio durant el 2020 és un projecte que van iniciar quan estaven estudiant a la universitat pública de Castelló, en l’assignatura 'Narrativa hipermèdia i anàlisi de videojocs' impartida per la professora Marta Nuñez, responsable del Laboratori de Comunicació de l’UJI, qui també ha sigut la directora dels Treballs Finals de Grau.

AYA és una aventura gràfica on el jugador/a controla a la investigadora forense que dóna nom al joc. Partint del seu present immediat, en el qual la nostra protagonista sofreix un Alzheimer en fase terminal, el joc viatja divuit anys enrere fins a Havenmist, la seua ciutat natal, un petit poble de muntanya, on cal resoldre l'anomenat cas Iscariote.

Al llarg de la investigació es realitzen autòpsies per a obtenir evidències, es processen escenes del crim a la recerca de pistes, s'analitza la ritualitat de l'assassí amb la qual comet els seus actes, s'investiga els antecedents de les diferents víctimes per a descobrir per què van ser triat, s'interroga a possibles sospitosos per a arrencar-los una confessió o escoltar el seu testimoniatge, es plantegen hipòtesi sobre la base de les proves recollides, i finalment, es revelen les motivacions del seu autor i el significat de la seua obra.

500 Miles Studio és un col·lectiu creat per Daniel Castro i Nacho Gisbert per al desenvolupament de videojocs en diferents plataformes. 


Noticias relacionadas

next