Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

el 15 de febrer

Jim Snidero desplega la seua proposta de jazz a l'Auditori de Castelló

13/02/2020 - 

CASTELLÓ. L'Auditori de Castelló acollirà el pròxim dissabte 15 de febrer l’actuació del Jim Snidero Quartet, dins el cicle ‘Auditori Jazz Club’, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura. Aquesta formació està liderada per Jim Snidero, "un dels millors saxofonistes del món, gran compositor i pedagog amb gran quantitat de discos editats", segons assenyala la institució en un comunicat. I l’acompanyen Jordi Farrés a la guitarra, Ignasi González al contrabaix i Roger Gutiérrez a la bateria. 

La banda presenta a l’Auditori de Castelló l’últim treball Olas de la calma en què el músic pretén reflexionar sobre la malaltia de Parkinson, des del punt de vista d’un fill sobre la lluita del seu pare.

Durant els últims 35 anys, el saxofonista nord-americà ha sigut conegut com un dels millors músics de ‘jazz’ de la seua generació, com a saxofonista alt, compositor, arranjador, autor i educador. Snidero ha sigut un veterà artista d’estudi (EMI, Milestone, Savant, etc.) i un consolidat acompanyant d’artistes com la Mingus Big Band, Frank Sinatra, Eddie Palmieri, o Jack McDuff, entre molt altres. En solitari, l'artista ha enregistrat una vintena de treballs reconeguts pels mitjans més influents en l’àmbit del ‘jazz’. Fins i tot ha guanyat una prestigiosa beca NEA amb la qual va gaudir del privilegi de gravar amb Dave Holland i Jack Dehjonette.

Noticias relacionadas

next