X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

en un estudi sobre la seua actuació política

Jordi Ortiz s'endinsa en la vida de Pedro Zerolo, referent de la lluita LGTBI

26/02/2020 - 

CASTELLÓ. El llibre Pedro Zerolo. Una lucha por la igualdad es presentarà a Nules el proper divendres 28 de febrer de 2020 en un acte que tindrà lloc a la sala d’exposicions de la biblioteca municipal José Vicente Felip Monlleó a les 19:00 hores. La presentació comptarà amb l'autor Jordi Ortiz Gisbert, que estarà acompanyat pels regidors de la localitat Antoni Romero Felip, i Blanca Silvestre Martínez.

L'obra és un estudi sobre l’actuació política de Pedro Javier González Zerolo, més conegut com a Pedro Zerolo, líder del col·lectiu LGBT a tota Espanya. Suposa, per tant, el resultat d’una àrdua investigació documental que compta amb entrevistes en profunditat a líders polítics com l’expresident José Luis Rodríguez Zapatero, Cándido Méndez o Carla Antonelli. El llibre narra tot el recorregut polític del protagonista i remarca les fites més importants que han fet d’ell un referent mundial per la igualtat de drets i per la lluita LGTB.

El projecte, impulsat per l’Editorial Luhu, compta també amb un documental en vídeo que resumeix la investigació. El reportatge vídiogràfic també s’emetrà durant l’acte de presentació del llibre. L’obra es podrà adquirir durant l’acte i l’autor dedicarà exemplars després de presentar el projecte.

Noticias relacionadas

lectures per al 8m

Dones líders: triomf col·lectiu o un "feminisme postís"?

Por  - 

Maria Medina-Vicent repassa el discurs d'empresàries que -com Sheryl Kara (directora operativa de Facebook) o Ivanka Trump- llancen un missatge feminista basat en el "jo". Mentre aquestes defensen "l'autoexplotació" com a via per a fer-se un lloc a la societat. El col·lectiu busca resoldre problemes estructurals i no individuals

next