al Menador Espai Cultural

Jorge Vicedo ensenya en un taller com crear poemes a partir de fotografies

26/02/2024 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I continua amb les classes magistrals d'accés lliure emmarcades en el taller de fotografia que organitza el Servei d'Activitats Socioculturals de l'UJI. La segona sessió d'aquest curs acadèmic tindrà lloc el dimarts 27 de febrer de 2024 a les 19 hores al Menador Espai Cultural.

En aquesta ocasió, l'encarregat de transmetre els seus coneixements serà el poeta i dramaturg castellonenc Jorge Vicedo Alós que oferirà la classe El poema es mesura en anys llum. La intervenció de l'escriptor pretén ser una invitació a observar les formes en què el poema subverteix la lògica del llenguatge diari i pot vincular-se amb espais i temps que semblen clausurats o per venir. En aquest sentit, el literat ha relacionat diferents projectes fotogràfics, escrivint poemes, segons la visió que li donen les fotografies.

Vicedo Alós és autor dels poemaris Ventanas a ninguna parte (2010), La última distancia (2010) i El azul silencio del hombre (2008). Amb les seues obres poètiques ha obtingut el Premi de Poesia Jove RNE (2010) i el Premi de Poesia Bancaixa de Creació (2007). La seua poesia ha sigut traduïda al francés i a l'italià. També és autor de l'obra teatral Summer Evening amb la qual va aconseguir el Premi de Teatre Calderón de la Barca (2014) i de Cuando caiga la nieve(candidatura a Millor Autoria Revelació Premis Max de les Arts Escèniques 2016).

 

Noticias relacionadas

next