tal i com es demana als municipis de més de 25.000 habitants

La biblioteca de Borriana comptarà amb una secció de llibres de diversitat sexual, familiar i de gènere

26/09/2023 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Borriana reorganitzarà els materials de la biblioteca municipal per a complir amb la Llei 4/2011, de 23 de març, de biblioteques de la Comunitat Valenciana, on en el seu article 20 apartat 4, dedicat al desenvolupament de les col·leccions, especifica que els centres de xarxa comptaran amb continguts de diversitat sexual, familiar, de gènere i de desenvolupament sexual respectuosos amb els drets humans. En els municipis de més de 25.000 habitants conformaran secció específica. 

D'aquesta manera, la biblioteca municipal de Borriana passarà a tindre una secció en les seues prestatgeries sobre aquesta matèria, en compliment amb la normativa vigent.

El regidor de cultura, Jesús Albiol, ha explicat que l'Ajuntament de Borriana reorganitzarà el material de la Biblioteca municipal, creant una nova secció específica per al contingut de diversitat sexual, familiar, de gènere i de desenvolupament sexual, fora de l'espai infantil i juvenil per a protegir els menors. "Des del primer minut hem volgut complir amb la llei que, de manera clara i explícita, indica que els llibres i materials han d'estar en una àrea específica”, ha manifestat Albiol.

Noticias relacionadas

next