Fira d'Art Contemporani de Castelló 

La Fira Marte canvia de dates amb una nova edició del 16 al 19 de juny 

18/04/2022 - 

CASTELLÓ. Del 16 al 19 de juny han sigut els dies triats per a la celebració de Marte, la Fira d'Art Contemporani de Castelló que, en esta novena edició compta amb el madrileny Óscar Seco com a artista convidat.

La vespra de l'estiu, a l'Auditori i Palau de Congressos de la ciutat, es tornarà a gaudir d'un elenc de galeries nacionals que pretenen donar cabuda a un col·leccionisme d'iniciació amb una selecció d'artistes emergents o de mitjà recorregut que s'ajusten a uns preus assequibles (entre 500€ i 3.000 € aproximadament).

Óscar Seco (Madrid, 1964) exposarà part de la seua última sèrie Vamos a morir todos, obra realitzada durant la pandèmia, amb una temàtica apocalíptica basada principalment en cinema de sèrie B, en ciència-ficció, en comics i en motius bèl·lics. L'obra de Seco es troba en museus com el Reina Sofia i en col·leccions com SOLO, Unipublic o Fundació La Caixa.

Marte tornarà a comptar amb les seccions, espais i premis que la caracteritzen: ART CERÀMICA, que de nou estarà comissariada per Teresa Calvo, El Premi UBE, el premi Castelló i el Premi Nacional i per descomptat Marte Curated, comissariada per Nacho Tomás, espai on les galeries nacionals exposaran a un dels seus artistes.

Noticias relacionadas

next