TAMBÉ APLEGA L'ESPECTACLE 'La faula de l’esquirol'

La gira internacional de l'artista de jazz Cécile McLorin Salvant fa parada en Castelló

26/05/2023 - 

CASTELLÓ. El dissabte 27 de maig, a les 20.00 hores, el cicle ‘Auditori Jazz Club’ presenta una de les grans veus del jazz internacional: Cécile McLorin Salvant. Mentre que el diumenge 28 de maig, a les 18.00 hores, serà el torn de l’espectacle La faula de l’esquirol, dirigit a totes les famílies.

El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que “Castelló continua sent un referent dins de la programació regular de ‘jazz’ a les nostres sales gràcies a les grans figures internacionals i del territori que ens visiten”, i ha recordat que “no només a la capital de la Plana, perquè també organitzem el Festival Internacional de Jazz de Peníscola, que aquest estiu arriba a l’edició número 20 i que presentarem els pròxims dies”. “Gaudir d’un concert d’una artista amb la categoria de McLorin a Castelló és una oportunitat i convide tota la ciutadania que no s’ho perda”, ha emfatitzat Ribes.

La personalitat d’aquesta artista criada a Miami transcendeix gèneres i influències. Cécile McLorin Salvant és una vocalista de jazz amb una carrera fins ara fulgurant, ja que solament amb trenta-tres anys ja ha aconseguit tres premis Grammy pràcticament consecutius. L’últim treball de Salvant, ‘Ogresse’, fusiona gèneres com el folk, barroc, jazz i country.

El ‘tour’ internacional de McLorin recau a l’Auditori de Castelló i continuarà durant les pròximes setmanes per països com Holanda, Polònia, Alemanya, el Japó, el Regne Unit o la Xina.

Pel que fa a La faula de l’esquirol. La producció de La Baldufa i direcció de Jokin Oregi és una invitació a pensar, reflexionar i aprofundir en la diferència i el mestissatge. La peça presenta un gran eriçó que viu plàcidament a l’ombra d’un gran roure, i cuida els seus mentre gaudeix del seu trosset de món. Però un dia aquesta pau es veu pertorbada per l’arribada d’una esquirol amable, entremaliada i juganera. La seua convivència no serà fàcil. Apareixerà un eriçó esquerp i protector i una esquirol amb ganes de saber i compartir.

Noticias relacionadas

next