el 16 d'abril

La màgia aplega al Teatre del Raval amb quatre shows de mentalisme i titelles 

13/04/2021 - 

CASTELLÓ. Tona el Festival de Màgia al Teatre del Raval. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, amb col·laboració amb el el Grup Màgic de Castelló, han anunciat el retorn de l'esdeveniment, que recalarà a la sala municipal el proper divendres 16, a les 19.00 hores, amb quatre mags que faran gaudir el públic de totes les edats.

Per a la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, “és una molt bona notícia que puguem recuperar el Festival de Màgia a les seues dates originals". L’edil ha recordat que, “malgrat a que en 2020 vam haver de traslladar-ho al mes d’octubre per la situació pandèmica, es nota que el públic té ganes de màgia perquè les entrades estan pràcticament exhaurides al web”.

Així, la 26ª edició del Festival de Màgia de Castelló s’obrirà amb l’espectacle del castellonenc Mago Jula, el qual eixirà a l’escenari acompanyat per les seues titelles. El show continuarà amb la jove de Vila-real Patricia Ferrero, qui portarà la fantasia i una escenografia original a l’escenari del Raval. A continuació, serà el torn del MagDani, qui destaca per la versatilitat per a compaginar la màgia infantil amb tècniques com el mentalisme, i, per tancar, el Mago Pinchito, que proposa un espectacle carregat de comèdia per als més menuts i menudes i per al públic adult.

El festival comptarà amb la direcció artística del Mag Lauer, i tindrà com a mestres de cerimònies a Màgia a Dos, la parella de mags formada per Juanjo i Adrian, els quals també són coneguts com els Mags Solidaris per aproximar la màgia a les persones més vulnerables.

Tot i que les entrades en línia estan a punt d’exhaurir-se, es podran adquirir els passes disponibles a la taquilla del Raval per 3 euros. L’esdeveniment compta amb tots els protocols sanitaris, així com l’ús obligatori de la mascareta, el manteniment de la distància entre el públic i la traçabilitat de les persones assistents.

Noticias relacionadas

next