Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

el dissabte i diumenge

La Mostra d'Arts Escèniques s'acomiada de Castelló amb sis espectacles familiars

23/10/2020 - 

CASTELLÓ. La sisena edició de la Mostra d’Arts Escèniques de Castelló encara el darrer cap de setmana amb una proposta que reactivarà l’oferta d’activitats culturals familiars a la ciutat. Diumenge acaba l’edició més singular de la Mostra, la qual ha reservat sis espectacles per deixar el públic amb un bon regust. 

La regidoria de Cultura de Castelló ha volgut fer protagonistes les xiquetes i els xiquets en la programació d’aquest segon cap de setmana. La titular de l’àrea, Verònica Ruiz, ha convidat les famílies a acostar-se als escenaris principals per a gaudir d’una proposta “pensada per a divertir el públic més jove però que estem segures i segurs que també agradarà als majors”. L’edil ha agraït la bona disposició d’espectadores i espectadors a l’hora de respectar les mesures sanitàries que l’organització ha establert per garantir el benestar de les i els assistents. 

Així, la jornada de dissabte començarà amb l'actuació de Köseling Cia amb la seua obra Serendipité (Hort dels Corders, a les 17.30 hores). Més tard es podrà gaudir de Monsters d’Scura Splats (Passadís de les Arts, a les 19.00 hores). A la nit, Improplana interpretarà l’obra Cambrers al Passadís de les Arts (22.00 hores). L’actuació de Xarop Teatre prevista per al matí ha hagut de ser cancel·lada, de manera que tota la programació de dissabte es concentrarà en la vesprada. 

Diumenge, la Mostra d’Arts Escèniques de Castelló obrirà amb Tractes bons de Cia Trini & Sceneoart (Hort dels Corders, a les 11.30 hores). Just després, actuarà La Inestable amb la seua versió de Romeo y Julieta (Hort dels Corders, a les 12.30 hores). El festival tancarà amb la representació de Fred busca el seu conte de la companyia Splai Teatre (Passadís de les Arts, a les 17.30 hores). 

La Mostra d'Arts Escèniques de Castelló disposa d'un pla per a ajudar el públic a seguir i complir les mesures sanitàries durant el desenvolupament dels espectacles. Durant el primer tram d'aquesta mostra la bona acollida de la ciutadania va fer possible completar els aforaments en gairebé totes actuacions, sempre respectant les distàncies interpersonals i la utilització de mascaretes i gels hidroalcohòlics.

Noticias relacionadas

next