dissabte i diumege més

La Mostra d'Arts Escèniques de Castelló arranca amb carrers plens 

7/10/2022 - 

CASTELLÓ. La Mostra d’Arts Escèniques de Castelló ha arrancat aquest divendres omplint de cultura els carrers del centre de la ciutat. La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha assistit a la primera jornada de la cita, juntament amb els regidors de Residus, Ignasi Garcia; i d’Educació, Francesc Mezquita; per gaudir del teatre i la música. 

Les accions itinerants de Xa! Teatre han sorprés als vianants del carrer Enmig amb les seues accions de conscienciació sobre civisme, solidaritat i medi ambient, deixant pas a Los Galindos, que amb el seu ‘Mort de riure’ han explorat els límits de l’amistat en un espectacle que ha portat als espectadors del parc Ribalta al col·legi Gaetà Huguet amb el seu humor de l’absurd.

La música ha obert el Pentàgon amb les actuacions de Carmen Manila, Apa, Esther, Bárbara Breva i Fabián Barrazam Ader Troys i Fakir i Kawak a l’avinguda del Rei, plaça del Reial, Quatre Cantons, Colón amb Cavallers i Na Violant. I, a Hort dels Corders, ha pujat a l’escenari gran Andreu Valor, amb la plaça plena. Mentre que a la nit, Zen del Sur ha preparat al Passadís de les Arts la seua ‘Òrbita’ de gran format per a tancar una primera jornada intensa.

Aquest dissabte, el Pentàgon i els escenaris del Passadís de les Arts obrin a les 12.00 hores durant tot el dia amb concerts i teatre de la mà de les companyies A Tempo Circ, Scura Splats, La Raro, Marroch, i els grups Bandits i Sole Giménez & Sedajazz Ensemble. 

Noticias relacionadas

next