tota la programació de l'última setmana

La Mostra Reclam finalitza amb un concert de cambra que retrata les "desventures" de l'època

30/11/2020 - 

CASTELLÓ. La companyia Yllana tancarà el diumenge 6 de desembre la XXVIII Mostra d’Arts Escèniques Reclam amb l'espectacle Maestrissimo (Pagagnini 2)que es representarà a partir de les 19 hores al Teatre Municipal de Benicàssim, una proposta a mig camí entre el concert de cambra, la comèdia satírica i el retrat d'època en la qual es mostren les aventures i desventures d'un quartet de corda en un període indeterminat entre els segles XVII i XVIII.

L’última setmana de programació del Reclam s’inicia dimarts 1 de desembre a les 19.30 hores al Paranimf de l’UJI amb ¡¡¡Por todos los dioses!!! de Fernando Cayo, qui parteix de la seua infància amb la seua família a Valladolid i de l'afició del seu pare a la pintura i a la literatura mitològica per a fer un recorregut hilarant, crític i lisèrgic per la mitologia grega, la vida i el món actual. L’espectacle és un viatge continu ple de paral·lelismes entre la mitologia antiga, els comportaments quotidians i els "déus contemporanis".

El Reclam continuarà al Teatre Municipal de Benicàssim divendres 4 de desembre a les 20 hores amb Joc de xiquetes, de la companyia Bullanga Teatre. L’acció transcorre en una escola infantil durant una reunió de pares i mares i el públic participa activament. L’obra s’emmarca en el teatre conegut com a inclusiu, en el qual es busca una relació entre l’artista i el públic que trenque els límits habituals existents entre ells.

'Los hijos'

Dissabte 5 de desembre, el Reclam es traslladarà al Teatre Principal de Castelló de la Plana on la companyia Lucy Kirkwood  interpretarà a partir de les 20 hores Los hijos, una obra que té lloc en un futur proper i tracta sobre les conseqüències d’una catàstrofe en una central nuclear per a aprofundir en la responsabilitat que té la societat cap a les generacions futures.

Per últim, Ángel Martín representarà diumenge 6 de desembre a les 19 hores al Teatre Payà de Borriana #103 noches, un espectacle en el qual narra les nits del seu confinament en les quals treballa en el seu nou espectacle; 103 nits de pensaments sobre la vida, l’univers i tota la resta de coses que a ell li serveixen per a preparar el futur xou i al públic per a passar una hora i mitja de riures.


Noticias relacionadas

next