Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

de Stravinsky

La música clàssica, oci per als menuts: Castelló acull una reinterpretació de la 'Historia de un soldado'

29/10/2018 - 

CASTELLÓN. L’Institut Valencià de Cultura presenta a Castelló l’espectacle per a públic familiar Historia de un soldado, dins de la seua programació infantil i didàctica, el proper dissabte 3 de novembre, a les 18.00 hores, a la sala simfònica de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. La representació està dirigida per a infants a partir dels 8 anys, i permet fer un aproximament lúdic i formatiu a la música clàssica.

Historia de un soldado és una revisió de l’obra escenificada del compositor rus Igor Stravinsky, just quan es compleixen 100 anys de la seua estrena. Stravinsky va compondre aquesta obra a partir d’un text del seu amic Charles Ferdinand Ramuz, per a quatre actors i set instruments. Ara, Arké i Bilbao Sinfonietta fan una nova revisió de l’obra, actualitzant-la i conjugant els set instrumentistes en l’acció escènica, juntament amb els actors, la ballarina i el narrador, tal com desitjava el compositor.


Noticias relacionadas

next