destaquen obres de mozart i John Williams

La música de cambra ressonarà per tot Castelló amb la Banda Municipal

17/09/2019 - 

CASTELLÓ. La Banda Municipal de Castelló ha escollit la música de cambra per a les seues primeres actuaciones de la temporada 2019/2020. Ho fará a través d'un cicle de música que es començarà a celebrar el  dijous 19 i divendres 20 de setembre i acostarà aquest gènere a tota la ciutadania amb quatre grans actuacions.

D'aquesta manera, "la Banda Municipal comença la temporada consolidant la seua voluntat de popularitzar la música clàssica i visibilitzar els punts més emblemàtics de Castelló oferint concerts gratuïts destinats a tots els públics" ha explicat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, qui presentarà la temporada de la corporació musical el pròxim divendres en companyia del director, Marcel Ortega.

Durant la vesprada del dijous 19 com la del divendres 20 de setembre, els i les castellonenques podran gaudir al Menador d'un recorregut musical en què xicotets conjunts de música de cambra interpretaran des de les cançons més conegudes del jazz, un duet piano-flauta, un ensemble de saxos, un ensemble de percussió, un grup de metall greu i un cor de clarinets. Entre els repertoris destaquen obres com la Reina de la Nit de Mozart, Missió Impossible o la Fanfàrria olímpica de John Williams.

La resta d’espais escollits per donar la benvinguda a l'inici de curs de la Banda Municipal són el Casino Antic, la sala Sant Miquel de la Fundació Caixa Castelló, la plaça Hort dels Corders, la plaça del Mercadet i els Quatre cantons (encreuament entre el carrer Enmig i el carrer Colón.

En el cas de l'actuació de la sala Sant Miquel -on el grup de percussió oferirà un recital de música contemporània- caldrà reservar les invitacions gratuïtes a la Casa Abadia de Castelló, al telèfon 964 232 551 o a través del correu electrònic programacion@fundacioncajacastellon.es.

Noticias relacionadas

next