La Unió celebra a Traiguera el seu XII Congrés Comarcal del Maestrat aquest dissabte

7/10/2022 - 

CASTELLÓ. La Unió Llauradora i Ramadera del Maestrat celebrà aquest dissabte 8 d’octubre el seu XII Congrés Comarcal que es farà a la localitat de Traiguera (Sala d’Actes Ermita Font de la Salut). Acudiran més de 100 delegats/des procedents de totes les localitats de la comarca i també com a convidats una representació d’Ajuntaments i entitats socials del Maestrat.

El Congrés començarà a les 10 hores amb la inauguració oficial per part de l’alcalde de Traiguera, Javier Ferrer; del secretari comarcal de La Unió, Pep Zaragozà i del secretari general Carles Peris. A les 11,15 h. es presentarà l’informe sindical i a les 11,45 h. es presentarà la ponència de política agrària.

A partir de les 13 h. es farà l’elecció de la nova Comissió Executiva que posteriorment triarà al secretari comarcal. A les 13,45 h. tindrà lloc l’acte de cloenda. El XII Congrés conclourà amb un dinar de germanor.

Congrés Autonòmic

Aquest Congrés comarcal és previ a l'autonòmic que se celebrarà a València els pròxims dies 19 i 20 de novembre on la comarca del Maestrat, a banda de participar amb els seus delegats/des corresponents presentarà a la comissió executiva com a candidat a Arturo Zaragozà.

Els estatuts de La Unió marquen la realització de Congressos cada quatre anys convertint a l'organització en democràtica, participativa, plural i independent. En el Congrés existeix l'oportunitat de fer valdre els drets com a persones associades i entre aquestes destaca la de poder triar i ser triat, decidir qui ha de representar i defensar els interessos, així com quin tipus de política agrària és l'adequada i el tipus d'organització que es desitja.

Noticias relacionadas

next