exposició del jaciment romà

La vil·la romana de Vinamargo es trasllada al Museu de Belles Arts de Castelló

5/04/2019 - 

CASTELLÓ. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, juntament amb l'Institut Valencià de Cultura de la Conselleria de Cultura i la Diputació de Castelló han presentat La vil·la romana de Vinamargo, una exposició que romandrà fins al 9 de maig en el Museu de Belles Arts de Castelló.

La vil·la romana de Vinamargo és el jaciment romà més important de la província de Castelló. Aquesta vil·la rural establida a mitjan segle I d.C. va ser descoberta i excavada durant els anys 2009 i 2012 durant les obres de canalització del barranc de Fraga de Castelló.

l'exposició pretén apropar així aquest jaciment de l’Antiguitat Clàssica a través d’objectes que van formar part de la quotidianitat dels seus habitants, per això en la mostra es podrà observar una gran quantitat de materials arqueològics i objectes que ajudaran al visitant a descobrir com era la vida diària dels treballadors i els esclaus que van habitar la vil·la romana de Vinamargo.

L'obra es podrà visitar, de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores, l’horari habitual d’obertura del Museu de Belles Arts de Castelló. 


next