en la Fundació Caixa Castelló

Lambulante Cía trau de la seua maleta autors d'avantguarda que plasma mitjançant ombres

4/04/2019 - 

CASTELLO. La Fundació Caixa Castelló acull, a través del cicle 'Cuencuentahucha', un nou espectacle teatral: La Cine-Maleta ambulante de Lambulante Cía que es representarà el divendres 5 de abril, a les 18:30 horas, amb entrada gratuita fins completar aforo. 

Lambulante és una companyia de teatre amb Carmela Major i Pilar Beltrán, que inicia la seua trajectòria artística a València l’any 2014 amb afany de redescobrir autors i artistes que van fer avantguarda. Així, manté una presència continuada la capital valenciana i en altres ciutats de l’estat, presentant les seues creacions en teatres i en espais no escènics.

La cinema-maleta ambulant és un espectacle de teatre d’ombres de caràcter clarament interdisciplinari que presenta una proposta emparentada amb el teatre i les arts plàstiques a través d’una cuidada posada en escena, amb la intervenció activa del públic assistent, que passa a formar part fonamental de l’espectacle.

La decidida aposta per aquest treball de recerca escènica va fer que formara part en 2017 del projecte I+D del Laboratori de creacions intermèdia de la Facultat de Belles arts de València. El seu objectiu és acostar al gran públic un bri de l’obra de poetes i d’artistes que van fer i continuen fent avantguarda, aconseguint que l’espectador es divertisca i participe activament en la funció.

Noticias relacionadas

next