34ª edició del FITCarrer 

L'actor Nany Cogorno rep el premi Ramon Batalla per la seua implicació amb les arts de carrer

6/05/2022 - 

CASTELLÓ. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha lliurat el premi Ramon Batalla a l'actor argentí Nanny Cogorno per la seua implicació en la difusió de les arts de carrer. L'actor i artista de circ, molt vinculat a Vila-real, dirigeix actualment el Centre Cultural Mar Azul de Buenos Aires. 

El lliurament del guardó s'emmarca en l'inici de la 34ª edició del Festival Internacional de Teatre de Carrer (FITCarrer) que se celebra aquest cap de setmana, amb la participació de 22 companyies i vora 30 espectacles de teatre de carrer en diferents punts de la ciutat.

 La regidora d'Innovació Cultural, Noelia Samblás, i la directora de FITCarrer, Sara Recatalà, han participat també en l'acte de lliurament del premi Ramon Batalla, que arriba a la seua desena edició. A més, durant el matí, ha tingut lloc la Jornada professional de FITCarrer, amb una ponència sobre l'accés de les companyies de teatre de carrer a Europa, a càrrec de Carles Arqués, coordinador del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència en la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana.

Noticias relacionadas

next