Hoy es 16 de julio

L'espectacle és de 45 minuts i ofereix un teatre gestual per a tots els públics

La Larvària presenta 'La Barca', una obra teatral familiar, optimista i amb una perspectiva infantil

20/05/2024 - 

CASTELLÓ. La companyia de teatre La Larvària presenta l’obra 'La Barca', un espectacle familiar on els personatges parlen des de l’optimisme de com és viure mirant el món amb els ulls d’un xiquet. De la necessitat de gaudir cada xicotet regal que ens dona la vida perquè, per dur que siga el que ens ha tocat viure, sempre podem trobar un espai per a gaudir. La representació tindrà lloc el divendres, 24 de maig, a les 18.30 en la Sala Sant Miquel de Castelló.

Una barca inflable, enmig d’un desert que abans era mar, és la llar de les nostres protagonistes. Atrapades en una sequera terrible, esperen heretar la pluja que els farà navegar cap a un demà millor. I en l’espera, la vida. Una vida quotidiana dins d’un món totalment absurd. Però i si allò que esperem mai arriba? i si res és el que sembla ser? Una obra sobre la supervivència, l’amor, les relacions i la por, però sobretot l’esperança. Els seus personatges mostren, des de l’optimisme, com és viure mirant el món a través dels ulls d’un xiquet i ens conviden a entusiasmar-nos de nou mentre redescobrim allò que ja créiem conéixer.

L’obra no té text, el que implica que la presència musical tindrà una importància fonamental. Un espectacle poètic comptat en clau de comèdia on poesia i comèdia ballen de la mà, on qualsevol cosa serveix d’excusa per a endinsar-ens en el món imaginari dels protagonistes i meravellar-ens de nou amb tot allò que ens envolta mentre redescobrim allò que ja sabíem. L'espectacle és de 45 minuts i ofereix un teatre gestual per a tots els públics.

La Larvària és una companyia emergent de teatre nascuda a la ciutat de Castelló. Comença a caminar l’any 2021, de la mà de Noelia Blanca i Paula Bernabeu. Originada en el desig d’experimentar amb el gest com a llenguatge universal, el treball amb objectes i la creació pròpia. Acompanyades per Cristina Salmerón, amb música de Joan de Ribera i sota la direcció de Zahira Montalvo, creen la seua primera obra, 'La Barca', estrenada en la XXIX Mostra Reclam de Castelló.

Noticias relacionadas

next