concert de Faust, Queyras, Widmann & Aimard

L'Auditori de Castelló s'endinsa en la música d'Oliver Messiaen

2/12/2022 - 

CASTELLÓ. L’Auditori de Castelló presenta aquest diumenge 4 de desembre a les 19.30 hores el concert del quartet format per Isabelle Faust, Jean-Guihen Queyras, Pierre-Laurent Aimard i Jörg Widmann. Es tracta d'una de les cites cambrístiques de la temporada a l’Auditori de Castelló amb la interpretació del ‘Quartet per a la fi dels temps’ d’Oliver Messiaen.

El delegat territorial de l’IVC a Castellló, Alfonso Ribes, ha destacat “que aquest concert és una de les joies d’aquesta temporada tant per la qualitat dels músics que ens visiten com per les peces que interpretaran”, i ha recordat que “tenim una recta final molt potent a l’Auditori de Castelló amb un programa atractiu i divers amb grans figures internacionals i del territori valencià, com per exemple l’Orquestra de la Comunitat Valenciana amb el gran Vasily Petrenko o les propostes infantils i familiars que estan tenint una gran resposta del públic”.

El violí d’Isabelle Faust, el violoncel de Jean-Guihen Queyras, el piano de Pierre-Laurent Aimard i el clarinet de Jörg Widmann ompliran l’Auditori de Castelló amb l’obra ‘Quartet per a la fi dels temps’ d’Olivier Messiaen. Aquesta és la peça central d’un concert que també inclou composicions de Berg, Ravel, Elliot Carter i el mateix Widmann.

‘Quartet per a la fi dels temps’ va ser escrita en un camp de presoners durant la Segona Guerra Mundial. L’obra, amb partitures per a clarinet, violí, violoncel i piano, és àmpliament reconeguda com una de les composicions més importants i efectives de Messiaen.

El concert està inclòs dins de l’abonament de tardor de l’Auditori de Castelló. Les entrades soltes per a aquest espectacle tenen un preu d’entre 10 i 20 euros i es poden adquirir en el web taquilla.ivc.gva.es.

Cine a Peníscola

El Palau de Congressos de Peníscola es prepara per a dos caps de setmana cinematogràfics. Aquest dissabte 3 (versió doblada al castellà) i diumenge 4 de desembre a les 19.00 hores (versió original subtitulada en castellà) es projectarà l’exitosa Top Gun: Maverick amb Tom Cruise com a protagonista.

El cap de setmana del dissabte 10 de desembre (Versió doblada al castellà) i diumenge 11 de desembre (Versió original subtitulada en castellà) serà el torn per al drama francés El acusado / Les choses humaines amb la direcció de Yvan Attal.

Noticias relacionadas

next