Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

a la Casa de Cultura de Castelló

Laura Palau i Carlos Pesudo mostren les seues obres gestades en Berlín i Barcelona

16/01/2020 - 

CASTELLÓ. La Casa de Cultura de Castelló ha obert aquest dijous la mostra del projectes Les banyistes de Laura Palau i Espai Zero de Carlos Pesudo, desenvolupats a través de les estades a Glogauair a Berlín i La Rectoria de Barcelona, respectivament, durant l’any 2019, dins les X Beques Hàbitat Artístic de la Regidoria de Cultura de Castelló. 

L'aposta pel treball d'aquests nous valors castellonencs en el món de l'art es podrà veure fins al 12 de març, en un espai que es parteix per debatre sobre la confiança amb perspectiva de gènere en espais comuns i el devenir de les coses senzilles. La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha assistit a la inauguració de l'exposició, on ha assenyalat que "és important donar visibilitat als artistes joves de Castelló i exportar també el seu treball creant noves sinèrgies fora".

 

next