del 28 al 30 de juliol

Lectura a vora mar: arriba la fira del llibre a Moncofa amb més de 60 autors locals i nacionals

26/07/2023 - 

CASTELLÓ. La Fira del Llibre de Moncofa celebra la seua desena edició des d'aquest divendres, 28 de juliol, i fins al diumenge, 30 de juliol, al passeig marítim de la localitat. L’Ajuntament de Moncofa convida, un any més, a residents i visitants a disfrutar d’una fira a vora mar amb horari de vesprada de 18.00 a 00.00 de la nit.

La Fira arrancarà el divendres 28 de juliol a les 19.30 amb la representació del teatre infantil Momo, adaptació del clàssic de Michael Ende. Esta edició creix en nombre d’editorials i de llibreries presents i compta també amb la participació de distintes associacions. 

A més a més, és l'any amb major nombre d'escriptors i escriptores participants: es donaran cita més de 65 autors i autores tant autòctons com nacionals. Diferents espais acolliran activitats per a tots els públics: presentacions de llibres, contacontes infantils, tertúlies, recitals… 

Alternativa per a les nits d'estiu

La Fira del Llibre de Moncofa s’ha convertit en un referent entre les activitats culturals de la província. Residents i visitants, lectores i lectors esperen este esdeveniment durant tot l’any per adquirir les últimes novetats editorials i trobar se amb els seus escriptors i escriptores preferits.

Noticias relacionadas

next